Oh gutteguttegut, mijn Meissie is helemaal van slag! Mijn huis is opeens een openbaar toilet geworden!

Het leek een week of 3 helemaal goed te gaan. Meissie en Aanlopertje. Ja, af en toe wat kleine onenigheid, maar over het algemeen rust tussen mijn residente dame en de nieuwe aangelopen heer. Allebei een eigen bakje met eten. Allebei aandacht en knuffels. Ieder een eigen hoekje van mijn bed om bij me te slapen. Kat links, kat rechts, heerlijk slapen samen.

Meissie had Aanlopertje een paar keer met wat meppen op zijn kop (zonder klauwen) duidelijk gemaakt dat haar eten echt van haar was. Hij wachtte dan braaf tot zij klaar was, om de restjes op te eten. Aanlopertje heeft altijd honger.
Het ging zelfs goed samen op de bank. Aanlopertje op schoot, Meissie er naast. Alles pais en vree, tot …

Poep achter de bank

Opeens ging het mis. Helemaal mis. Meissie poepte achter de bank. En niet 1 keer, nee, tot 3 keer toe. Kon het zijn dat ze van slag was door het blikvoer? Ze at altijd alleen knabbels maar sinds Aanlopertje er was, wou ze ook blik. Had ze misschien last van haar darmen? Ik zocht een excuus.  Aaahhggg! Nu heeft ze ook tegen het dressoir geplast! Nee, dit is meer dan darmkrampjes. Dit is kattenstress.  En Meissie is kat numero uno in dit huis, dus Aanlopertje moet het onderspit delven. Met pijn in mijn hart zet ik hem buiten. De grote brutale boef met koeienvlekken. Die vervolgens de hele nacht miauwend onder het raam zit.

Wat zou jij doen? Weer binnenlaten of niet?

 

 


Dit artikel is 5.186 keer gelezen | Geschreven door