Wist je dat Cattish volledig wordt geschreven door katminnende vrijwilligers? Nu weet je dat dus wel. Samen combineren we onze liefde voor katten, met onze liefde voor schrijven en dat levert (vinden wij dan) een leuke site op.

Inmiddels hebben we gemiddeld 7000 bezoekers per maand op Cattish. Daarom vinden wij (de makers van Cattish, maar ook van o.a. UrbanChicks.nl, 42bis.nl, Listicle.nl en meer online magazines) dat het tijd is voor een feestje: tl;dr2014. En jij kunt erbij zijn.

Maar eerst: tl;dr?

tl;dr staat voor too long;didn’t read en wordt gebruikt op fora en in reacties op artikelen, wanneer de post of reactie té lang is. Het wordt ook vaak gebruikt door de schrijver zelf om lange posts samen te vatten voor wie geen zin heeft om te lezen.

Als makers van een reeks online magazines, vinden wij content die precies goed is natuurlijk heel belangrijk. Daarom vieren we op 14 november 2014 feest in Kosten Koper in Utrecht. Lees hier meer over tl;dr2014.

Kom je ook?

Tl;dr2014 is een gezellig feest waar je gezellig kunt kletsen en een dansje en drankje kunt doen. Tl;dr2014 is ook invite only. Dat betekent dat je er alleen bij kunt zijn als je op de gastenlijst staat. Die lijst is vol, maar voor onze trouwe Cattish-lezers hebben we natuurlijk kaarten apart gehouden.

Hoe win je die kaarten?

Eigenlijk is het heel simpel: stuur ons een foto van jouw katten-diva en vertel ons wat haar (hem) tot diva maakt. De leukste, grappigste, meest ontroerende inzending wint 2 kaartjes voor tl;dr2014.

We trekken 2 winnaars en geven dus in totaal 4 kaartjes weg. Omdat we gek zijn op mensen die gek zijn op katten.

De tl;dr-versie

  • Maak een diva-foto van jouw kattendiva
  • Vertel ons precies wat jouw diva tot een diva maakt
  • Stuur dat alles vóór 1 november 2014 op via onderstaand formulier
  • Houd 14 november vrij in je agenda

De winnaar wordt op 3 november bekend gemaakt.

Waar wacht je op?

Tl;dr2014 wordt leuk én gezellig, maar je kunt ook nog eens mooie prijzen winnen op het feest. Stuur ons dus gauw jouw diva op.

Voorswaarden
  • CoCo’s zijn uitgesloten van deelname
  • Inzendingen die niet tijdig binnen zijn worden niet beoordeeld
  • Kaartjes zijn niet overdraagbaar en kunnen alleen worden gebruikt door de winnaar
  • Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd

Dit artikel is 3.316 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.