In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer maci de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

5 jaar, is aan komen lopen en gebleven – een jaar later verhuisden we naar een flat en mocht ik geen kat meer hebben :( toen ik op mezelf ging wonen heb ik gelijk een kat uit het asiel gehaald en sindsdien wonen er altijd 1à 3 katten bij mij :)

Hoe heet je kat/heten je katten?

nu boefie en yoekie, de eerste kat heette muschi, dan kwamen adje, machno, loekie en mrrrra, bulletje, moekrah en gizzy.

Wat is hun favoriete speeltje?

De oudjes van mij zijn een beetje gezapig, boefie wil nog weleens achter een speelgoeuisje aan rennen, maar stofreep afgescheued van een oud t-shirt waar ik mee zwaai doet het nog altijd het best, bij allenei de heren :D

..en hun favoriete speelplek?

… waar ik maar zwaai met de stofreep, in huis, in de tuin, op bed, op de grond …

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

… al jaaaaaren niet meer, ik moet beter opletten wat voor een kleur kat ik neem – ik draag veel zwart en nu heb ik een wit met een beetje grijze en een rood met witte kater … :D

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

maakt niets uit kat, geen kitten maar volwassen katten vanaf een jaarr of 5-6, wel uit het asiel of een kat die anderszins een (nieuw) thuis nodig heeft.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

boefie in z’n kattenmand als ik beneden zit of op bed bij mij en in de winter ook wel op de vloer in de badkamer (vloerverwarming :D), yoekie ergens buiten in de tuin bij mooi weer en ook op bed als het regend of koud is – dus beide daar waar het warm, zacht en gezellig is :D

Zacht voer of brokjes?

‘s ochtends zacht met saus en ‘s avonds harde brokjes

Jouw tip voor andere kattenmensen…

laat je kat op tijd kastreren/steriliseren, er worden zo veel katjes geboren die als zwerfkatten eindigen en een beroerd leven hebben (ziektes, mishandelingen etc) wij houden van katten om ons heen en hebben de verantwoordelijkheid dat de ‘kattenoverschot’ een halt wordt toegeroepen ;)

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 1.396 keer gelezen | Geschreven door