In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer DeeSzz de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

1

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Ik was 15 jaar, toen ik nog thuis woonde en mijn moeder en ik de eerste twee kittens ophaalden. Nadat mijn ex weg gegaan is vonden mijn kinderen en ik het erg stil in huis zonder honden en wilden ze graag een kitten…

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mijn eerste katten heten Gucci en Diesel. Mijn kat nu heet Byndi maar ik noem haar vaker meisje.

Wat is hun favoriete speeltje?

Spelen met sokken of haar staart doet ze graag en verder alles wat ze kan vinden.

..en hun favoriete speelplek?

Van de bank naar de andere bank rondjes rennen over de stoelen en weer terug dus eigelijk de hele woonkamer… ook vind ze de krabpaal erg fijn en leuk.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Vaak probeer ik het wel maar lukt het me niet, in mijn auto heb ik een kledingborstel liggen. Voor ik wegrij even met de borstel over mijn kinderen en mezelf heen. Maar je haalt natuurlijk niet alles weg.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Mijn kat is een gewone huiskat het maakte me niet uit welke ras, zolang ze maar bij ons gezin past. En dat doet ze zeker.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Overdag slaap mijn meisje graag aan haar verwarmings mandje, lekker warm en zacht. In de nacht slaapt ze het liefst strak naast me en is ze niet bij me weg te krijgen. Vaak hebben we met het omdraaien ook ruzie maar nu draai ik haar ook lekker mee.

Zacht voer of brokjes?

Overdag krijgt ze harde brokjes in de avond of vlees of ze eet een beetje mee van het eten wat we overhouden. Ze eet graag alles…

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Heb ze lief ga goed met ze om. Maar besef voor je een kat aanschaft: een kat is niet voor even maar zijn of haar hele leven… katten horen niet in een asiel dus haal ze eruit, geef ze een plekje: een thuis.

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 1.907 keer gelezen | Geschreven door