10 vragen aan – doenja duin

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer doenja duin de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

1

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Ik was 8 jaar toen ik mijn eerste kat kreeg. Ik weet het nog als de dag van gisteren, hij was helemaal zwart en een beetje bang. Hij was toen nog zo klein en ik was gelijk verliefd op hem. Het gezin waar ik de kat weg had noemde hem altijd al sinds de geboorte Frodo en dat werd toen zijn naam ook. Ik heb heel wat jaren liefde van hem gekregen en om hem gelachen omdat hij soms superdom deed. Helaas is hij weggelopen 2 jaar terug en heb ik hem nooit weer gezien. Ik hoop dat hij vredig heen is gegaan want hij was ook al oud.
Na een tijdje heb ik een andere kat genomen en daar ben ik super gek op hij maakt mij vrolijk als dat nodig is.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mijn kat heet Bobby.

Wat is hun favoriete speeltje?

Hij vindt alles wel leuk zolang het maar beweegt. Buitenspelen en een stukje lopen met mij vindt hij ook niet erg.

..en hun favoriete speelplek?

Als hij thuis is zie ik hem niet echt meer spelen, maar buiten zie ik hem rondspringen en -rennen. Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Ja gelukkig wel. Vreemd genoeg laat hij geen kattenharen achter. Daar ben ik wel blij mee.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Het maakt mij niet uit zolang de kat maar gelukkig en lief is. Dan ben ik ook gelukkig.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Mijn kat is het liefst de hele dag bij me en slaapt het liefst op een zacht kussen in de vensterbank en slaapt net zolang totdat ik thuiskom en dan wil hij wel graag met mij mee naar boven naar de slaapkamer. Ik zeg altijd dat hij zich dan even wil terugtrekken en rust wil hebben.

Zacht voer of brokjes?

Het maakt Bobby niks uit wat hij krijgt zolang er maar eten is.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Wees niet te streng voor je kat. Dat heeft geen zin ben ik achtergekomen.

Mijn lieve bobby

Mijn lieve bobby

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.529 keer gelezen | Geschreven door