10 vragen aan – Jessica

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Jessica de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Acht jaar. Ik kreeg Romy voor mijn verjaardag en zij heeft mij uitgekozen :) Ik kwam in een gezin vol katten en zij kwam bij mij liggen op schoot. Ze was een poes en toch roodharig, dit komt niet vaak voor. Heel bijzonder!

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mijn katten nu heten Jemy (poes) en J-J (kater). Ze zijn zus en broer van elkaar. Jemy staat voor Jessica Esther Melissa en Yvette. Een vriendengroep dus. J-J is de voorletters van mij en mijn beste vriendin. Jemy is über-hyper terwijl ik dacht dat zij rustig zou zijn. Hahaha J-J houdt van neuzen. Hij komt altijd in je gezicht snuffelen en bijt dan (zachtjes) in je neus. Hahahaha.

Wat is hun favoriete speeltje?

De knisperballetjes van Zooplus zijn de favoriete speeltjes van J-J. Hij ziet ze als een soort prooi en legt ze ook in zijn waterbak (omdat het kan?) Jemy vindt alles wat geen speelgoed is, geweldig. Voornamelijk haar broer.

..en hun favoriete speelplek?

Het hele huis. Ze breken bijna het hele huis af hahaha

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nee, er zit er altijd wel een.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Maakt niet uit :p ik heb ze uit een gezin vandaan! Maar ik vind Maine Coons wel heeeeel mooi, net als Noorse boskatten enzo. Maar voor de poes maakt het me niet uit.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Bij mij ♡ omdat ik lief ben?

Zacht voer of brokjes?

Het liefst brokjes maar soms geef ik ze zacht voer.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Geef ze alle liefde die je maar hebt. Je krijgt het dubbel zoveel terug. Alles is het waard!

wit/grijs is J-J. schildpadje is Jemy

wit/grijs is J-J. schildpadje is Jemy

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 1.995 keer gelezen | Geschreven door