10 vragen aan – Karin

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Karin de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

6

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Toen ik op mijn 21e op mezelf ging wonen toen kreeg ik een kat. Sindsdien is de liefde alleen nog maar groter geworden.

Hoe heet je kat/heten je katten?

 • Kaipo
  Nozy
  Gizmo
  Teddy
  Loekie
  Deejay

Wat is hun favoriete speeltje?

De speeltunnel en balletjes die stuiteren

..en hun favoriete speelplek?

Het liefst spelen ze in de huiskamer/keuken

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nee, ik heb altijd kattenharen op mijn kleding.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Mij maakt het niks uit wat voor katten het zijn. Ik heb één raskat, een aantal afdankertjes en één asielkat. Wanneer er ééntje overlijdt dan haal ik weer een kat uit het asiel.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Mijn katten slapen graag in hun mandje in de huiskamer maar zodra het baasje naar bed gaan dan liggen ze op bed of ergens anders op de bovenverdieping.

Zacht voer of brokjes?

Bij mij eten ze allebei. Er staat standaard altijd een bak brokjes en twee keer per dag krijgen ze zacht voer.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Mijn tip aan kattenmensen: haal een kat uit het asiel. Er zitten zoveel lieverds in het asiel, die verdienen gewoon een goed huis. Het is zo heerlijk om zo’n beestje op te zien bloeien bij je, daar wordt je écht blij en gelukkig van (en de kat ook). En als je toch voor een kitten kiest, laat deze dan ook ‘helpen’ om het aantal asielkatten terug te dringen.

Penny zit al best lang in het asiel van Almere. Omdat ze heel schuw is reageert er niemand. Ze zou perfect kunnen opbloeien bij iemand met geduld. Ze is nog maar 2 jaar. Veel te jong om al in het asiel te zitten.

Penny zit al best lang in het asiel van Almere. Omdat ze heel schuw is reageert er niemand. Ze zou perfect kunnen opbloeien bij iemand met geduld. Ze is nog maar 2 jaar. Veel te jong om al in het asiel te zitten.

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.230 keer gelezen | Geschreven door