10 vragen aan – Linda

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Linda de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Ik was 0: mijn ouders hadden twee katten op het moment dat ik geboren werd. Mijn echte eerste kat kreeg ik op mijn derde, Minou, zij is 18 jaar geworden en is altijd bij me geweest.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mickey en Saartje. Mickey is een zwart witte kater van een jaar oud. Hij kwam bij mij vanaf 7 weken omdat zijn baasje niet voor hem kon zorgen. Hij is eigenwijs, speels en zit vol verassingen. Hij heet Mickey van Mickey Mouse omdat hij net een muis lijkt met zijn spitse kopje en grote oren.

Saartje is een hele lieve lapjeskat van ongeveer 4 jaar oud. Saartje is twee jaar geleden bij mij aan komen lopen en tot op heden heeft niemand gereageerd op de advertenties. Toen ik haar onderdak bood had ik eigenlijk direct al besloten dat ik haar wilde houden als er niemand voor haar zou komen. Ze is zo leuk en ik snap nog steeds niet dat niemand haar is komen halen. Saartje is een lieve aanhankelijke en praatgrage dame.

Wat is hun favoriete speeltje?

Petstages Boomerang en Mighty mouse, in beiden zit veel catnip wat ze helemaal geweldig vinden. Het liefste gaan ze ermee over de grond rollen en met hun kopje overheen wrijven.

..en hun favoriete speelplek?

Midden in de woonkamer! Maar ook wel eens op een plekje waar ze erg in de weg liggen!

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Ik heb altijd kattenhaar op me. Witte van Saartje of zwarte van Mickey. Ik gebruik soms een kledingroller.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Maakt niets uit kat!!!! Ik vind dat er veel te veel katten in het asiel zitten die een leuk huisje verdienen. Mijn doel is dan ook alleen katten te nemen die aan hun lot overgelaten zijn.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

In hun mandjes. Ik heb er een bij gekocht omdat ze soms op elkaar gingen liggen, ze vinden ze beide geweldig.

Zacht voer of brokjes?

Brokjes, omdat mij verteld werd dat dat beter is voor de tanden, tegen tandsteen. Ik vind het belangrijk dat ze gezonde tandjes houden.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Geef ze veel liefde en je krijgt er veel voor terug!

De katten in de mandjes

De katten in de mandjes

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.188 keer gelezen | Geschreven door