10 vragen aan – Esmee

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Esmee de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

2

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Wij hebben altijd een huis vol katten gehad. Toen ik op mijn 21e uit huis ging om samen te wonen had mijn vriend al een kat die bij mijn ouders vandaan komt. Na 4 maanden hebben wij een tweede kat erbij genomen: Ben.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Arie en Ben

Wat is hun favoriete speeltje?

Ben heeft een bepaalde muis waar hij helemaal gek van is. Eens in de zoveel tijd haal ik hen weer ergens onder de bank vandaan en dan is hij weer zoet tot hij het kwijt is. Arie heeft een tunnel waar ze gek op is en graag in ligt.

..en hun favoriete speelplek?

Voor Arie haar tunnel en voor Ben overal!

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nee, dat is onmogelijk.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Arie is een boerderijkat en is erg slim. Ben is een halve boskat, wat een ontzettend mooi beestje is maar hij is niet de slimste. Perfect combinatie! Zolang ze een leuk karakter hebben maakt het niks uit.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

In de huiskamer hebben wij een kinderstoeltje staan waar Arie erg graag op ligt. Ben ligt het liefst tussen de schoenen en schopt ze allemaal overhoop!

Zacht voer of brokjes?

In de ochtend krijgen de katjes zacht voer en de rest van de dag krijgen ze brokjes. Niet te veel want Ben eet de hele dag door!

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Neem de tijd voor je katten, lekker knuffelen! En vertel ze hoe trots je op ze bent als ze weer een muis hebben gevangen (ook als dat om 3u ‘s nachts is ;-) )

IMG-20140823-WA0001

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.115 keer gelezen | Geschreven door