10 vragen aan – Carls

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Carls de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

Twee.

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Ik was toen 11.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Athos en Tarzan

Wat is hun favoriete speeltje?

Tarzan houdt ervan om met mijn tenen te spelen. Vooral de tenen die ‘s nachts buiten boord hangen. Athos speelt met balletjes. Hij vangt ze ook met zijn voorpoten. We kunnen goed overgooien samen. Ze doen soms net alsof ze de speeltjes niet leuk vinden maar ik vind ze overal terug als ik thuiskom.

..en hun favoriete speelplek?

Het balkon staat met stip op één en de krabpaal als de balkondeur dicht is.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nee, dat is onmogelijk. Zelfs schone kleren zijn niet zonder haar. Mijn visite neemt ook haar mee naar huis. Mei, juni en juli zijn het ergste. Afkloppen, stofzuigen en accepteren helpt.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Alle katten zijn voor mij gelijk leuk. Ook niet-raskatten, zoals die van mij, kunnen erg mooi zijn. Ik zou met een raskat extra bang zijn om het beestje naar buiten te laten. Geen ervaring met raskatten. Een asielkatten heb ik wel gehad om hem een goede oude dag te geven. Dat was een heel erg fijne kat.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Athos slaapt het liefste op mijn hoofd. Lekker snorren en met de poten in mijn haar kroelen. Ik inmiddels moeilijk zonder slapen. Tarzan slaapt op mijn voeten. Zo kan hij gemakkelijk met mijn tenen spelen.

Zacht voer of brokjes?

Ik geef brokjes. Van vlees gaan ze uit hun bek ruiken. Ik geef ook elke dag een vleesstick.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Laat – als je niet fokt – je kat castreren!

Mijn lieve vrienden

Mijn lieve vrienden

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.427 keer gelezen | Geschreven door