10 vragen aan heidi

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer heidi de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

Drie.

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Dat weet ik niet meer.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Swieber, Scooby en Diva.

Wat is hun favoriete speeltje?

Speelmuisjes, rietjes (deze worden gewoon uit je glas gepikt), touwtjes, veertjes, pluizenstaart kabaal en vooral alles wat niet mag

..en hun favoriete speelplek?

Kabaal. Ze draaien hier idiote rondjes om de paaltje of liggen ondersteboven te spelen met een speeltje. En de rest van het huis: ze komen overal en rennen van hot naar her.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nope…En ik heb drie rollers en rol me altijd eerst af voor ik wegga. Maar toch ben ik nooit haarvrij.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Maak niks uit kat.  Swieber was een hele kleine kitten toen ik haar alleen zag toen we op vakantie waren. Moederziel alleen met een weekje of 5. Dus meegenomen.

Scooby werd weggedaan vanwege een allergie en heb Scooby met 5 maanden dus ook in huis genomen.

Diva was een zwervertje bij mijn ouders in de tuin. Ze zat er dag en nacht en ze rende mij eens jankend (door merg en been) achterna toen ik naar huis reed nadat ik er was geweest. Dat was zo zielig! De winter kwam eraan dus heb ik haar meegenomen en 4 maanden binnengehouden. Ik wil haar laten helpen, maar toen bleek ze al geholpen te zijn. Dus waarschijnlijk gedumpt. Geschat was ze toen 1.5 jaar. Toen ik haar in huis nam was ze vel over been. En spuugde veel omdat ze haar eten steeds naar binnen schrokte. Gelukkig ging het na een paar maanden over en nu heb ik drie gelukkige poezenkindjes.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Op bed.

Zacht voer of brokjes?

Brokjes 24/7. Hun bakje is altijd gevuld. Zacht voer paar keer per week en dan ´s avonds. Zo nu en dan gekookte koolvis. Daar plegen ze hier een moord voor.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Behandel ze met respect, wees goed voor hen en geef ze hun ruimte.
Iedere kat is anders dat is juist zo leuk. Ze zijn nogal eigenzinnig en doen wat ze willen. Wij zijn hun personeel. Respecteer dat en je heb een vriendje voor het leven.

2014-12-04_23.41.23

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.478 keer gelezen | Geschreven door