10 vragen aan – Daniëlle

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Daniëlle de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

1 kater

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

35 jaar.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mijn kat heet Boefje.

Wat is hun favoriete speeltje?

Zijn egeltje. Daar zit een soort kattenkruid in. En rietjes, kettinkjes en paaseitjes van plastic vindt hij ook erg leuk. Wij voetballen ook veel met de paaseitjes. Zo hebben we erg veel pret.

..en hun favoriete speelplek?

De huiskamer in zijn geheel.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nee. Ik heb ook wel een kledingroller maar dat heeft niet veel zin. En ik vind het ook niet eens zo erg. Degene die er problemen mee heeft, heeft dikke pech.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Mijn kat was een zwerfkat en zat om de haverklap bij mij binnen in huis. Ik heb toen besloten om hem binnen te halen, ben langs mijn buren geweest en die vertelde mij dat het een zwerfkat was en dat hij gedumpt is. Ja daar kon ik moeilijk tegen en heb toen besloten dat hij toen maar bij mij moest blijven.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Op de bank, op zijn krabmeubel en ‘s nachts lekker samen met zijn vrouwtje op bed. Dat vindt hij heerlijk.

Zacht voer of brokjes?

Mijn kat krijgt heel af en toe zacht voer. Dat vindt hij heerlijk en is een echt feestje voor hem maar meestal krijgt hij gewoon zijn dagelijks afgewogen brokjes. En dat vindt hij ook erg lekker.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Verdiep je eens in het kattenbestaan. Dan zul je zien dat je je kat of poes ook beter gaat leren kennen. Het zijn erg leuke en leerzame weetjes om te weten. Maar vooral! Wees erg lief voor jou huisdier, want je krijgt er zoooooooooooooo veel voor terug.

Mijn Boefje

Mijn Boefje

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 3.020 keer gelezen | Geschreven door