10 vragen aan – lisette

In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer lisette de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

3

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

Ik was 23 toen ik mijn eerste eigen kat had. Ik ben wel opgegroeid met een pers maar deze was van mijn moeder.

Hoe heet je kat/heten je katten?

Mijn oudste dame heet Mila en is echt de koningin van het huis zij bepaalt de regels. Maylo is mijn lieve katertje (althans geholpen kater) en een echte knuffelkont. En als laatste Bleu de dochter van mijn Mila. Een lieve kleine meid. Zij is de rustigste van het stel en laat heel goed weten wat ze wilt.

Wat is hun favoriete speeltje?

Een favoriet speeltje dat hebben ze niet. Ze spelen het liefst met elkaar. Maylo en Bleu vinden het vooral leuk om achter elkaar aan te jagen. Mila is niet geïnteresseerd in het spelen zij is een echte jager.

..en hun favoriete speelplek?

Trap op trap af blijkt favoriet te zijn. Omdat wij langs boerderijen wonen hebben mijn lieve poezenbeesten ruimte genoeg om hun energie en jachtinstinct kwijt te raken.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Haha nee nooit en weet je wat dat maakt mij ook helemaal niks uit. toen ik katten in huis haalde was ik mij al bewust van de haren.

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

De ‘ja! da is der’ kat, ik moet een soort klik met de katten voelen. Ik heb met alle drie de katten een duidelijke affiniteit. Ik was op slag verliefd op mijn Mila. Ik wist gewoon dat zij de kat voor mij was.

Waar slaapt jouw kat het liefste?

Mijn schatjes slapen bij mij op de kamer daar staat een krabpaal en tevens heb ik bovenop de kast een slaapgedeelte gemaakt. Mila slaapt op de strijkplank voor het raam in de slaapkamer. Bleu ligt voornamelijk aan het voeteneinde en Maylo ligt op de krabpaal te ronken.

Zacht voer of brokjes?

Beide! De katten kunnen de hele dag door brokken eten en in de avond (om de dag) krijgen ze paté erbij.

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Mijn tip is vooral om te genieten. En laat je meevoeren in de rust die katten kunnen brengen.

Maylo, Bleu en oderaan Mila

Maylo, Bleu en oderaan Mila

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 3.241 keer gelezen | Geschreven door