Lezersinzending: Fox

Marjolein Jonkheer stuurde ons een foto van Fox

2015-06-24-19.07.32

Nadat alle planten en andere gezellige dingen uit de vensterbank verbannen moesten worden omdat onze nieuwe kleine huisgenoot Fox zich eraan tegoed deed, zette ik deze glazen bak voor het raam met wat kattengras erin. Zodat het toch nog een béétje gezellig voor het raam was (mensen vroegen al of ik soms ging verhuizen…). Dat vond Fox erg leuk. Het werd een van zijn favoriete plekjes, lekker pitten met je koppie in ‘t gras. Of gewoon lekker met je staart spelen in dit ‘kattenaquarium’. Een probleem? Nee hoor, gewoon ‘kat in ‘t bakkie’

Stuur ons een foto van jouw kat

Dan plaatsen we hem op de site
  • Mag je eigen site zijn of je Twitter, Facebook etc. Hier linken we naar!

Dit artikel is 2.930 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Op Cattish vind je artikelen door kattenliefhebbers, voor kattenliefhebbers. Lijkt het je leuk om mee te schrijven? Je kunt je hier aanmelden.