Of ik de enige ben dat weet ik niet. Maar ik word altijd super enthousiast als ik dingetjes zie met katten erop. Of nog leuker, voor de kat. Nu heb ik iets ontdekt wat niet alleen voor de kat geweldig is, maar ook voor jou als kattenvrouwtje!

Stijlvol over straat

Ik stuitte hier per ongeluk op via Instagram. Je weet wel, dat je urenlang doelloos door zit te klikken vanaf #cats of #cutecats. Dit is dus hét ultieme cadeau voor als je van je huisdier houdt en je jezelf ook een plezier wilt doen. Het heet Friendship Collar. De collectie bestaat uit de meest hippe halsbandjes voor katten met geinige namen zoals ‘Miss Purrfect’. Nu komt het fantastische stuk van het verhaal: iedere halsband komt met een matching armbandje voor de baas! Ze hebben trouwens ook een collectie speciaal voor honden. Knuffelfoto’s zijn nog nooit zo leuk geweest.

friendship collar

Bron: Pinterest Friendship Collar

Hoe kan jij zo’n super gaaf setje scoren?

Jammer genoeg heb ik nog geen verkooppunt in Nederland gevonden. In laten vliegen vanuit het buitenland kan echter wel via de site van Friendship Collar. Ik ga zeker een setje bestellen, want hoe hebben mijn kat en ik ooit zonder deze matching bandjes kunnen leven? Wat vinden jullie van deze bandjes? Gaan jullie ze ook bestellen of wachten jullie eerst wel tot ze in Nederland te verkrijgen zijn?

 


Dit artikel is 3.709 keer gelezen | Geschreven door eindredactie door