Lezersinzending: Mellie en simba

Carla boortman stuurde ons een foto van Mellie en simba

Deze hangt aan de muur sinds Mellie verdween op 25 juni. Ze is meer dan drie maanden weggeweest. Afgelopen dinsdag werden we gebeld door een DA uit rotterdam. Ze is in Hoenderloo zoekgeraakt. Ze was in goede gezondheid op een boscamping gevonden en door de mensen meegenomen naar Rotterdam. DaR kwam ze bij de DA vanwege knobbeltje in haar zij. Heeft ze al bijna 12 jaar. Ze is gechipt dus DA belde ons dat ze Mellie hadden. Helemaal gelukkig. Een nadeel: ze kan nog steeds niet goed met haar zoon overweg.

Stuur ons een foto van jouw kat

Dan plaatsen we hem op de site
  • Mag je eigen site zijn of je Twitter, Facebook etc. Hier linken we naar!

Dit artikel is 2.224 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Op Cattish vind je artikelen door kattenliefhebbers, voor kattenliefhebbers. Lijkt het je leuk om mee te schrijven? Je kunt je hier aanmelden.