Naam bedrijf Naam Beschrijving van je bedrijf
House of Cats Linda van Klaveren

Houseofcats.nl is dé online kattenwinkel! Wij hebben alles in huis voor de verzorging van jouw kat! Van heerlijk warme wollen kattenmandjes, tot mooie design krabpalen en een breed assortiment aan hoogwaardig kattenvoer. Veilig online shoppen, Webwinkelkeurmerk, snelle levering .....and remember... for Cat lovers only ♥ !

CosmedicPlus B. Kazemi

FUE Haartransplantatie

Cats Only - Kattenhotel & Katsalon Wendy Govers

Katvriendelijk kattenhotel voor katten die liever niet bij anderen verblijven. Ruime privé kamers met kattentuinen, kleinschalig, deskundige verzorging en updates tijdens je vakantie.

Tevens gespecialiseerd kattentrimsalon met een katvriendelijke en vachtsparende basis.

Huisdierplein Eline van Kampen

Huisdierplein is dé online dierenwinkel. Met meer dan 10.000 artikelen voor je kat, hond, knaagdier, vissen of paard bieden we alles voor de verzorging van jouw favoriete huisdier. Op Huisdierplein.nl vind je ook alles voor je kat. Van kattenmanden en speeltjes tot zijn of haar favoriete voer. Bestellen is eenvoudig. Bestellingen vanaf €25,- bezorgen wij gratis bij je thuis en op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis. Daarnaast bieden we je 30 dagen bedenktijd op al onze producten.

Kattenoppas Den Bosch & Omstreken Jacqueline Vos

Wilt u een weekendje weg, een keertje wat langer op vakantie of zijn er andere omstandigheden waardoor u even niet voor uw kat kunt zorgen? Dan is een kattenoppas die bij u thuis komt een prima oplossing! Dat is namelijk een goed en vaak goedkoop alternatief voor een dierenpension.

Katten voelen zich nu eenmaal het fijnst in hun eigen omgeving. U kunt met een gerust hart van huis, terwijl uw kat alle verzorging en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Een kattenoppas verzorgt de kat zoals hij gewend is. Hij krijgt zijn eigen voer, de kattenbak wordt op dezelfde manier verschoond en er is ruimte om met hem te spelen.

Bekijk snel de website voor alle informatie en tarieven!

Webcompanies Suzanne Jansen

Webcompanies is een overkoepelende naam van 15 verschillende webshops die onder Webcompanies vallen. De assortiment die Webcompanies biedt is breed van af woonaccessoires t/m krabpalen voor katten.

Kat.nl B.V. Maurice Vollebregt

Kat.nl, tevens Kat.be, is een veelzijdig, semi-encyclopedisch en vermakelijk, interactief online portaal voor alle kattenliefhebbers en (ras)kattenverenigingen.

Naam bedrijf Naam Beschrijving van je bedrijf