Cattish is hét blog over, voor en door kattenliefhebbers. Zij delen hier hun grootste avonturen, mooiste foto’s en leukste anekdotes. Onze bloggers schrijven voor ons omdat ze het leuk vinden, vrijwillig dus.

Onze eindredacteuren werken voor ons omdat ze het leuk vinden, vrijwillig dus. Eindredacteur staat natuurlijk leuk op je Linkedinprofiel, CV of portofolio. Zeker als content je vak is of als je er je vak van wilt maken.

Ons team van eindredacteuren helpt en begeleidt elkaar. Daarnaast word je onderdeel van een groot professioneel netwerk, dat vol zit met mogelijkheden: van het volgen van trainingen, verkrijgen van opdrachten tot gezellig borrelen.

Wat vragen we?

  • Dat je in elk geval eens in de 2 weken een artikel redigeert.
  • Dat je basale kennis hebt van WordPress of bereid bent om dat te leren.
  • Dat je secuur bent en gevoel hebt en in staat bent om op opbouwende wijze bloggers te helpen met het verbeteren van hun artikelen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Bij Cattish kun je ervaring opdoen met eindredactie.
  • Je krijgt hulp van je collega’s en kunt zelf ook anderen een handje helpen.
  • Je kunt gratis trainingen volgen via Content Collective (of tegen kostprijs).

Wat ook interessant is: je bent automatisch onderdeel van Content Collective, het collectief achter Cattish. Een netwerkcommunity van contentprofessionals waar je veel uit kunt halen. Freelance-klussen bijvoorbeeld. Ook ben je welkom om voor een van onze andere online magazines te redigeren.

Doe je mee?

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten? Gebruik dan de grote knop hieronder, als eerste stap op weg naar mooie tekstavonturen.

Meer weten & aanmelden*