De drijvende kracht achter onze magazines is Content & Quality. Dit team zorgt voor de kwaliteit van alle content die bij Content Collective hoort.

Achter de schermen van Content Collective kun je ervaring opdoen en anderen helpen met de ervaring die jij al in huis hebt. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en de drive om de virtuele wereld een stukje mooier te maken.

Meer dan tekst

Content is voor jou meer dan tekst alleen. Heb je een passie voor beeld dan kun jij een rol spelen op de beeldredactie. Een talent voor coaching? Voorzie onze nieuwste bloggers dan van onmisbare tips. Je helpt nieuwe mensen de weg te vinden, beantwoordt vragen en zorgt ervoor dat alles op de redactie loopt zoals het moet lopen. C&Q is dus heel belangrijk voor ons.

Meedoen?

Wil jij meedoen en de kwaliteit van onze content waarborgen, helpen met het verbeteren van onze magazines zoals Cattish, 42bis.nl en UrbanChicks.nl? Lijkt het je leuk nieuwe teamleden op weg te helpen, proefblogs te beoordelen en bloggers feedback te geven of kun jij het perfecte beeld vinden dat past bij de look and feel van onze magazines? Wil je graag een rol spelen bij doorontwikkeling van 42bis, UrbanChicks en andere magazines? Ben je daarnaast enthousiast, gezellig en zoek je een verslavende nieuwe tijdbesteding?

Dan zijn we vreselijk op zoek naar jou.

Meer lezen & aanmelden