Score 3-1

Iedere katteneigenaar kent het wel, je lieftallige huisdier brengt een cadeautje voor je mee. Voor mij is de score van deze week 3 muizen en 1 vogel. 3-1.  I know it’s nature, maar ik weet nog steeds niet wat ik er mee aan moet. Je doet ‘s ochtends de deur open en ja hoor daar ligt weer een dood muisje of dood vogeltje. Gelukkig laat mijn harige vriend deze netjes buiten voor de deur liggen, maar er zijn katten die ze ook bij je hoofdkussen komen brengen, Nice!

Maar nu heb ik een raadsel voor jullie. Deze week was mijn kat Iggy de hele dag binnen, want het weer motiveerde hem niet om die dag naar buiten te gaan. Ik ging even naar de winkel en toen ik terug kwam lag er een dood vogeltje voor de deur. Het vogeltje lag er niet toen ik weg ging, maar wel toen ik terug kwam en mijn kat zat dus binnen.

Nu vraag ik mij af of er een verwarde kat deze voor de verkeerde deur heeft gelegd? Of was dit een omkoop methode om bij mij te mogen komen wonen? Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat iemand mijn mannelijke kat het hof wilde maken.

Ik ben benieuwd of iemand hier een antwoord/ verklaring voor heeft. Ik hoor het graag. Ook zijn eventuele sensationele ervaringen ook welkom. Het is altijd leuk om te horen, wat die gekke beestjes nu weer uithalen als ze op jacht zijn geweest en het dagmenu aan je komen presenteren.


Dit artikel is 4.914 keer gelezen | Geschreven door eindredactie door