snabbelSnabbel is een lieve poes, van nog maar 1 jaar jong. Ze is naar dierenasiel Louter Bloemen in Dordrecht gebracht omdat haar eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Nu wil ze heel graag bij mensen wonen die de tijd, rust en liefde hebben om haar te laten wennen.

Snabbel vindt nieuwe situaties en vreemde mensen erg eng. Kinderen zijn voor haar echt veel te druk, ze heeft het liefst stilte en rust om zich heen. Als ze eenmaal vertrouwen heeft, is het een lieve poes.
Ze is samen met twee andere katten binnengebracht, dus ze kan goed met soortgenoten opschieten. Ook is het een echte binnenkat.

Nader kennismaken kan hier!

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 6.882 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.