In de serie “10 vragen aan”, beantwoordt deze keer Marjolijn de 10 vragen. Wil je ook de 10 vragen beantwoorden? Vul dan het formulier in

Hoeveel katten heb je nu?

7

Hoe oud was je toen je je eerste kat had?

22

Hoe heet je kat/heten je katten?

Luna, Gizmo, Gabber, Ravi, Uzi, Red en Dwarf. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook nog hun bijnamen. Bijvoorbeeld Snoezepoes, Gappieeeee, Gizzyfur, RaviBaby, Red-te-ketet, Uze-Poes. Alleen voor Dwarf nog geen bijnaam. Zij is is er ook nog maar heel kort bij.

Wat is hun favoriete speeltje?

Lasermuis, stinkies (!!), Catdancer, hengel ‘Bird’, een zacht balletje…

..en hun favoriete speelplek?

Spelen vinden ze overal leuk.

Ga je nog wel eens zonder kattenharen de deur uit?

Nee ik ben bang van niet. Een kamer zonder haar, al is het maar voor een uurtje, is ook ver van mijn bed show. Maar ach zo zijn ze toch altijd een beetje bij me, ook al ben ik de deur uit :-)

Raskat, asielkat of maakt niets uit-kat?

Huis-tuin-en-keukenkat, Asielkat, Poezenboot kat, zwerfkat (voormalig)

Waar slaapt jouw kat het liefste?

De een hoog in de krabpaal, de ander bij mij op bed of in een mandje op mijn nachtkastje en ze hebben eigenlijk allemaal wel een favoriet mandje.

Zacht voer of brokjes?

Allebei! en vissssssss! Behalve Gabber…hij lust geen vis (is het wel een kat?? mmmmm)

Jouw tip voor andere kattenmensen…

Als je gevoel zegt dat er iets niet goed is met jouw kat, dan is het ook niet goed. Niemand kent je kat zo goed als jijzelf. Dus maak die afspraak met de dierenarts. Vooral niet nog even aankijken. Als ik denk dat er iets niet goed is, dan wacht ik zelfs het weekend niet af maar ga naar de spoedkliniek. Liever een keer te veel, dan een keer te weinig (maar ik heb het tot nu toe altijd goed gezien).

Wil je ook de 10 vragen beantwoorden?

Doe dat dan hier.


Dit artikel is 2.306 keer gelezen | Geschreven door