Kane | 2010 – 2011

Lieve Kane, gekregen van de fokker. Ik mocht een kat uitzoeken omdat mijn andere kat was overleden aan FIP. Ik koos een perfecte Bicolor. Maar later werd jij het omdat niemand je wilde hebben want je tekening was niet zo mooi. Wat maakt het uit, een kat is een kat. Je was ook weer een bijzondere kat, je werd mega groot nog nooit zo’n grote kat gehad ik dacht dat zit wel goed met die grote jongen! Een grote lieve zul. Maar helaas na een jaar kreeg je ineens geelzucht en het bleek weer toegeslagen die verschrikkelijke FIP. Ook jou moest ik laten gaan. Maar lieverd ook jou vergeet ik nooit!

De Cattish redactie wenst Daisy veel sterkte toe met het verlies van Kane. We voelen met je mee.


Dit artikel is 33.144 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Op Cattish vind je artikelen door kattenliefhebbers, voor kattenliefhebbers. Lijkt het je leuk om mee te schrijven? Je kunt je hier aanmelden.