Goed nieuws: we hebben weer een dierenarts erbij op Cattish. Onze eigen dierenarts beantwoordt regelmatig vragen van onze bezoekers over katten. De komende tijd zullen de artsen die jullie vragen gaan beantwoorden zichzelf ook uitgebreid voorstellen. Maar je vraag kun je al stellen.

Let op: per maand worden maximaal twee vragen geselecteerd. Het kan dus zijn dat jouw vraag niet wordt beantwoord door onze expert.

Voor een specifiek en meer uitgebreid consult kun je uiteraard ook terecht bij DCA Almere.

De dierenarts

Hoi, wij zijn Dierenarts Almere. Bij Dierenarts Almere willen wij, net als jij, het allerbeste voor jouw huisdier. Om een optimale kwaliteit te kunnen bieden, werken wij met hoogopgeleide dierenartsen die 24/7 bereikbaar zijn voor spoedgevallen. Wij hebben diagnostische faciliteiten zoals echo- en röntgenapparatuur en een laboratorium in onze dierenkliniek, waardoor wij specialistische zorg aan jouw dier kunnen verlenen.

Stel je vraag aan één van de artsen van DCA

  • Beschrijf de situatie zo exact mogelijk. Let op: dit formulier is niet bedoeld als vervanging van bezoek aan een dierenarts. Neem bij noodgevallen áltijd contact op met je eigen dierenarts!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Disclaimer

De op deze website getoonde medische informatie heeft slechts  een algemeen informatief karakter. Het is geen advies of vervanging voor een consult van een dierenarts. Raadpleeg in geval van twijfel altijd een dierenarts.

Dit artikel is 1.843 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.