De meeste kattenmanden zien eruit alsof Henk en Ingrid ze cadeau hebben gekregen voor kerst van een tante die niet al te gek op ze is. Vreselijke kleuren, afschuwelijke stoffen, alleen een toevoeging aan je interieur als je grote aardewerken beelden spaart van rashonden en een letterbak vol porselein hebt.  

Maar het kan ook anders! Check bijvoorbeeld dit kattenhol (zonder doordenken viezerik) van Hepper. Helemaal mooi, maar dan ook meteen wel iets duurder. Maar dan heb je ook wat. En is groen jouw kleur niet? Kies dan voor grijs, gegarandeerd succes. Niet bij je kat perse, want die vermaakt zich met elk zacht oppervlak. Maar wel bij je bezoek en bij je eigen ogen!

 


Dit artikel is 5.752 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Kattenvrouwtje, nerd, Star Trek (Janeway), Xena, serieel site producer.