De verzorgers in dierenasiels zetten zich met hart en ziel in om het de katten hier naar de zin te maken. Maar toch, de meeste dieren zijn veel gelukkiger als ze hun eigen mensen en een eigen thuis hebben, niet gedeeld met tientallen soortgenoten. Door een kat uit het asiel in huis te nemen doe je jezelf én het dier een groot plezier. Daarom zet Cattish.nl iedere week een asieltopper in de spotlight.
Deze keer: Josey, een poes die, eenmaal gewend, gek is op aandacht.

De lieve Josey van 7,5 jaar kan soms een beetje blazen, maar in Dierentehuis Midden-Holland in Gouda hebben ze allang door dat dat helemaal niets voorstelt. En zelf begint ze zich dat ook steeds meer te realiseren, ze vindt aandacht namelijk heerlijk! Zij is zo’n poes die even de tijd nodig heeft, maar daarna dankbaar alle liefde teruggeeft. In de juiste omgeving zal ze weer helemaal opbloeien en een blij poezenleven kunnen leiden.

Heeft u een rustig huis zonder andere huisdieren of kinderen? Kan ze bij u naar buiten in een redelijk kat-arme omgeving? Dan komt Josey graag bij u wonen!
Nader kennismaken

Nog even wat voordelen van een kat uit het asiel: je weet zeker dat het dier goed verzorgd is en onderzocht door de dierenarts. En deskundige mensen hebben zijn gedrag gezien en kunnen dus adviseren of een dier bij jou en jouw situatie past of niet.


Dit artikel is 3.486 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Journalist met een zwak voor dieren. In het gezelschap van o.a. paard, pony en 2 geweldige poezen waar eindeloos over te bloggen valt.