Beroemde luxepoes: Chanel Choupette – By Karl Lagerfeld

Volgens haar beroemde personeelslid is ze bekender dan hijzelf. En dan gaat het over Choupette, de witte, tien maanden oude Siamese kitten van ontwerper Karl Lagerfeld. Naast ’t feit dat ze een eigen Twitteraccount heeft, zijn de laatste geruchten dat er zelfs een Chanel-tas naar haar vernoemd wordt …

Hommage aan Choupette
Héél vreemd zou het trouwens niet zijn als Choupette haar eigen Chanel-tas krijgt. Lagerfeld ontwerpt immers al járen voor Chanel en heeft al vele malen een hommage gebracht aan andere sterren. Waarom dan niet een hommage aan zijn eigen ster, Choupette. Hij is er excentriek genoeg voor.

Gerucht
Een journaliste van de New York Times voelde zich niet te beroerd om het vuurtje op te stoken. “I just saw the Choupette bag in the studio at Chanel. Knitted, soft. Name of Karl’s cat,” tweette deze Cathy Horran. Helaas wilde een woordvoerder van Lagerfeld geen commentaar geven op deze tweet.

Luxeleventje
Maar of Choupette nu wel of niet haar eigen Chanel-tas krijgt, een luxeleventje is al in the pocket. Zo staan er 24/7 zeker twee verzorgers klaar, schijnt ze samen met Karl Lagerfeld – met haar eigen lunch en diner – aan tafel te eten en slaapt ze onder een kussen. Volgens Lagerfeld is ze dan ook ‘very spoiled.’

Goh meneer Lagerfeld, U meent het.

Choupette op Twitter
Wil je precies weten hoe dat luxe leventje van Choupette eruit ziet? Dan kan je haar reilen en zeilen volgen op Twitter. Zal ons niet verbazen als daar straks wordt aangekondigd dat ze in het bezit is van een heuse Chanel-tas. Je bent tenslotte een bekende luxepoes of je bent het niet.


Dit artikel is 5.514 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Deze catlady doet in het dagelijks leven iets met schrijven. Al word ik regelmatig afgeleid door mijn twee eigenwijze Bengaalse katten, Jambo en Tsavo. Never a dull moment met deze monsters ...