scratch-loungeAls er iets is waar de kat goed in is, dan is het loungen. Ze doet dit met veel overgave en toewijding, op de gekste plekken. Heeft ze dan iets aan een speciaal ‘lounge-meubel’? Natuurlijk! Iets nieuws is altijd leuk, voor kat én personeel.

De Scratch Lounge is een kartonnen krabplank met opstaande zijkanten, in een grappige retro-look. Ideaal om op te gaan staan en te krabben, maar de kat kan ook op haar zij gaan liggen en zo de nagels scherpen. Overigens is het karton zeer sterk en de onderdelen kunnen aan beide zijden gebruikt worden.
Behalve eraan krabben kan de kat er dus ook heerlijk in loungen, het karton wordt lekker warm. En is poes niet meteen overtuigd? Er wordt een zakje catnip bijgeleverd!

De Scratch Lounge is exclusief verkrijgbaar bij Catcetera.


Dit artikel is 5.720 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Liesbeth, gecertificeerd kattengedragsdeskundige, toegewijd personeel van poes Kefraya en blogger.