Is jouw kat onverwacht agressief of bijvoorbeeld extreem angstig? Plast je kat buiten de bak of krabt hij je meubilair en behang aan flarden? Bij afwijkend kattengedrag, kan een gedragsdeskundige je helpen. En de komende maanden kan dit zelfs geheel gratis!

Wie?

Mijn naam is Blanche Overgaauw en ik heb een passie voor katten. Voor mij was het dan ook logisch de HBO-opleiding tot kattengedragsdeskundige te gaan volgen bij Tinley, waarvoor ik in 2014 hoop te mogen afstuderen. Hiervoor heb ik 9 casussen nodig!

Hoe?

Je belt mij of stuurt even een mailtje met daarin een korte omschrijving van het probleemgedrag. Is jouw casus geschikt? Dan krijg je van mij een digitale vragenlijst, welke je ingevuld retourneert. Hierna volgt een huisbezoek van 1 ½ tot 2 uur. Van dit consult ontvang je een gratis verslag met diagnose & advies. Daar is niets geheimzinnigs aan. Een kat kan namelijk prima leren. Zo ook om ander, gewenst, gedrag te vertonen.

Kun je mijn hulp wel gebruiken? Laat het me weten!

Contact

b.overgaauw@telfort.nl
0614462485


Dit artikel is 3.448 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Op Cattish vind je artikelen door kattenliefhebbers, voor kattenliefhebbers. Lijkt het je leuk om mee te schrijven? Je kunt je hier aanmelden.