Kerels met Katten: Bart met Vos

Anita weel stuurde ons Bart keizer met Vos, voor de serie Kerels met katten.

Dit is mijn vriend bart! De kat is (helaas overleden) vos! Vos is een mainecoon! Bart en vos hadden een hele speciale band! Vos was aangereden waardoor hij tot en met zijn staart verlamd raakte! Hij kon hierdoor niet meer zelf plassen! Bart kon het niet over zijn hart verkrijgen om hem in te laten slapen. Zo heeft de dierenarts bart geleerd om zijn blaas leeg te knijpen. Dit moest wel 3 keer op een dag! Dit heeft bart 2 jaar volgehouden! Maar uiteindelijk is hij toch bezweken aan zijn nieren.. Vos was ontzettend lief! En volgde bart overal! Ze waren onafscheidelijk... We zullen hem nooit vergeten...❤️❤️❤️

Dit is mijn vriend bart! De kat is (helaas overleden) vos! Vos is een mainecoon! Bart en vos hadden een hele speciale band! Vos was aangereden waardoor hij tot en met zijn staart verlamd raakte! Hij kon hierdoor niet meer zelf plassen! Bart kon het niet over zijn hart verkrijgen om hem in te laten slapen. Zo heeft de dierenarts bart geleerd om zijn blaas leeg te knijpen. Dit moest wel 3 keer op een dag! Dit heeft bart 2 jaar volgehouden! Maar uiteindelijk is hij toch bezweken aan zijn nieren.. Vos was ontzettend lief! En volgde bart overal! Ze waren onafscheidelijk… We zullen hem nooit vergeten…❤️❤️❤️

Ben jij of ken jij een man met een kat en is hij bereid om met zijn zachte viervoeter op de foto te gaan? Dan willen wij die foto graag op de site zetten! Vergeet niet: katten maken je 26% knapper!

Op het formulier hieronder kun je wat vertellen over zowel man als kat. Wij plaatsen verhaal en foto in de nieuwe serie: Kerels met katten!


Dit artikel is 4.784 keer gelezen | Geschreven door