In memoriam voor Henkie

Henkie | 2011 – 2014

Onze eerste Noor (3jr) werd dodelijk aangereden bij ons voor op straat op 25 mei 2011. Een bijzondere datum omdat 25 mei 2011 de geboortedag dat onze 2e Noor is, Henkie.

Henk was Henk, altijd aanwezig, de oproerkraaier in huis, het monster ten opzichte van onze andere katten maar bovenal mijn vriendje! Hij en ik waren altijd 1, verknocht aan elkaar. Het is onwerkelijk, oneerlijk, je voelt je machteloos, hij glipte ons zo door de vingers, onbegrijpelijk maar vooral heel verdrietig.
Henk was er zo één, één uit een miljoen. Een kat die onvervangbaar was. Mijn trots, mijn paradepaardje. Een kat met meer karakter dan eigenlijk goed voor hem was, maar vooral een schat waar we waanzinnig veel vreugde en plezier mee hebben beleefd, met Henk in de buurt gebeurde er altijd wel iets.

Henk is overleden aan een verdikte hartspier, iets wat we niet hebben zien aankomen. Het is inmiddels al een aantal maanden geleden, maar soms zijn er momenten dat ik intens verdrietig ben om het verlies van mijn poezenvriendje.

De Cattish redactie wenst Christien veel sterkte toe met het verlies van Henkie. We voelen met je mee.


Dit artikel is 22.321 keer gelezen | Geschreven door