Al eerder schreef ik een blogs over het ontwollen van katten. Tijd om ervaren trimster Wendy aan de tand te voelen over dit onderwerp

Voor deze blog reisde ik naar het mooie Gemert om Wendy van Cats Only kattentrimsalon en kattenhotel te interviewen over dit onderwerp. Zij heeft alweer 9 jaar ervaring als trimster en heeft vroeger ook katten ontwold. Maar zij heeft het roer omgegooid en is daarmee gestopt. Waarom? Zie het in deze nieuwe video! Super lief als je even op de abonneerknop drukt, da’s helemaal gratis.

Trouwens, ik heb een gloednieuwe camera gekocht. De volgende video’s zullen dus betere beeld en geluidskwaliteit hebben!


Dit artikel is 1.643 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Naast crazy catlady ben ik kattentrimster in Almere en omgeving. Hier woon ik ook samen met mijn twee prachtkatten: Jip en Bo. Ik ben al sinds de wieg gek op katten en heb er (na jarenlang in de sales te hebben gewerkt) nu mijn beroep van gemaakt. Het voelt enorm goed om katten te kunnen helpen met vachtverzorging. Ik heb mij gespecialiseerd in de huid- vacht en katvriendelijke trimmethode. Naast trimmen ben ik gek op schrijven. Ik blog fanatiek voor mijn eigen website PerfecteKat.nl en zal ook op Cattish.nl jullie voorzien van blogs over katten. Denk hierbij aan reviews over kattenproducten en vachtverzorgingsadvies.