Cattish.nl is een website over katten door kattenliefhebbers. Bij ons kun je bloggen over de avonturen die je beleeft met je kat, de uitdagingen die je tegenkomt of bijvoorbeeld de herinneringen die je aan katten hebt.

Hoe doe je dat?

Het is heel simpel. Je kunt je rechtsbovenin aanmelden met je Facebook-account of met je e-mailadres. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je meteen aan de slag met bloggen.

Er zijn natuurlijk wel een paar regels:

1. We accepteren alleen echte blogs. Het moet dus echt een verhaaltje zijn. Alleen in de categorie Vraag & aanbod zijn advertenties toegestaan.

2. Kom je een leuk filmpje of plaatje tegen dat je wilt delen, dan verwachten we dat je er wat begeleidende tekst bij doet.

3. Zorg dat je je blog in de juiste categorie plaatst

4. We vinden het leuk als je een plaatje erbij upload, dat leest net lekkerder

5. Kijk je eigen blog goed na op taal- en tikfouten. Een klein foutje halen we er wel uit, maar bij teveel fouten wordt je blog niet gepubliceerd.

En de belangrijkste regel:

6. Alle blogs worden voor publicatie door ons gecontroleerd en goed- of afgekeurd. Wij bepalen welke blogs gedeeld worden via ons platform. Dat doen we om het voor de lezers leuk te maken en houden. 

Tips:

We willen je natuurlijk altijd een handje helpen. Daarom hier wat tips van ons om je blog geaccepteerd te krijgen op Cattish.nl

  • Lees dit artikel met tips voor schrijven voor het web.
  • Kijk je artikel voor het aanmelden nog één keer goed na op tik- en taalfouten
  • Schrijf iets wat je zelf ook graag zou willen lezen
  • Check of je artikel één van de volgende eigenschappen heeft:- Is het vermakelijk?
    – Is het leerzaam/informatief?
    – Is het prikkelend?
    – Is het nieuws?Als je in elk geval één eigenschappen kunt aanvinken en je artikel, is het tijd om het aan te bieden. Geen zorgen, we zijn niet superstreng, we willen de site alleen voor iedereen leuk houden.

Leren bloggen?

Wil je graag bloggen voor Cattish maar ben je toch een beetje onzeker? Misschien is de Blog Campus dan iets voor jou! Lees hier meer over deze speciale campus.