Foto-opdracht van Daniëlle

Voor de foto-opdracht: Fotografeer een slapende kat kregen we van Daniëlle deze foto:

Kaart-7

Ik heb zooooo veel foto,s van mijn kat slapend. Deze foto heb ik gemaakt in mijn slaapkamer. Dit is een kapotte winterjas die ik niet meer gebruik en had hem aan de deur aan een haak gehangen. Ik ben op een dag bezig de deuren te verwisselen en had de jas op de grond gelegd en zie het resultaat. Ik heb de jas laten liggen en nu ligt mijn kat er vaak op. Waarom weet ik niet maar als hij het fijn vind liggen? nou waarom niet. Lekker laten liggen. Groet Daniëlle

Wil je de nieuwste foto-opdracht zien? Kijk dan hier. Let op: we plaatsen alleen inzendingen die op tijd zijn ingezonden (voor de laatste dag van elke kalendermaand).


Dit artikel is 1.855 keer gelezen | Geschreven door

Over de auteur

Op Cattish vind je artikelen door kattenliefhebbers, voor kattenliefhebbers. Lijkt het je leuk om mee te schrijven? Je kunt je hier aanmelden.